PLATA IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE PRIN CARD BANCAR

Contribuabilii, persoane fizice și juridice, au posibilitatea de a plăti impozitele și taxele locale folosind cardul bancar, la casieria Primăriei Oraşului Isaccea.

În acest sens, Primăria Oraşului Isaccea pune la dispoziţia contribuabililor un terminal electronic pentru derularea tranzacţiilor prin intermediul cardurilor bancare (P.O.S.).

Pentru plățile cu cardul bancar nu se plătește comision, acesta fiind suportat de către Primăria Oraşului Isaccea.

Primăria Oraşului Isaccea anunță cetățenii că a finalizat integrarea cu Sistemul Național de Plăți Electronice (SNEP), astfel încât, toate sumele datorate bugetului local, impozite, taxe, amenzi, atât de persoane fizice cât şi de persoane juridice se pot plăti şi on-line, cu orice card bancar, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

Avantajele plăţii cu cardul pe www.ghiseul.ro:

  • Confort, rapiditate, posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale oricând şi de oriunde.
  • Siguranţă garantată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet, toate informațiile fiind transmise criptat și în deplină siguranță.
  • Posibilitatea plăţii impozitelor şi taxelor locale pentru toate proprietăţile deţinute pe teritoriul României, cu condiţia înrolării în sistem a unităţii administrativ teritoriale pe teritoriul căreia se află proprietatea.
  • Comision zero pentru plăţile efectuate on-line cu cardul.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale cu orice card bancar, pe www.ghiseul.ro aveţi două posibilităţi:

  • modul 1. Plata cu autentificare- permite consultarea obligaţiilor de plată pe bază de user şi parolă şi achitarea on-line cu ajutorul unui card bancar a datoriilor (impozite, taxe locale, amenzi etc.) către bugetele locale. Pentru a se obţine userul şi parola nu este obligatorie deplasarea la sediul primăriei, ci se accesează butonul vreau cont ->continuă-> ... , urmând ca acestea să fie comunicate pe adresa de email declarată.
  • modul 2. Plata fără autentificare- permite numai plata on-line cu card bancar, fără consultare, a diverselor tipuri de impozite, taxe, şi amenzi stabilite /administrate de instituţii publice înrolate în sistem.

           Platforma ghişeul.ro poate fi accesată şi de pe site-ul Primăriei Isaccea www.isaccea.ro în pagina de start, partea dreaptă.

Pentru plățile efectuate on-line prin Ghiseul.ro către bugetul local, toate comisioanele sunt suportate de către Primăria Oraşului Isaccea.